Filmografie Heleny

30. června 2008 v 13:14 | pusinka |  Helena Růžičková
Filmografie:
2004Kameňák 2 (Kameňák 2) ...Greengrocer
1993Fontána pro Zuzanu 2 (Fontána pre Zuzanu 2) ...Mama Kami
1992Přítelkyně z domu smutku (Přítelkyně z domu smutku) ...Helga
1992Trhala fialky dynamitem (Trhala fialky dynamitem) ...Helena Karafiátová
1992Chobotnice 6 (Piovra 6 - L' ultimo segreto, La) ...Woman in Prison
1991Slunce, seno, erotika (Slunce, seno, erotika) ...Skopková
1989Dva lidi v zoo (Dva lidi v zoo) ...Burdová
1989Vlak dětství a naděje (Vlak dětství a naděje) ...Anna Urbanová
1989Slunce, seno a pár facek (Slunce, seno a pár facek) ...Skopková
1987O princezně Jasněnce a létajícím ševci (O princezně Jasněnce a létajícím ševci) ...Witch
1984Slunce, seno, jahody (Slunce, seno, jahody) ...Skopková
1982Příště budeme chytřejší, staroušku! (Příště budeme chytřejší, staroušku!) ...Julinka
1981Tajemství hradu v Karpatech ...Zpévacka
1981Monstrum z galaxie Arkana (Gosti iz galaksije) ...paní Svarcová
1981Prázdniny pro psa (Prázdniny pro psa) ...Krásová
1980Co je doma, to se počítá, pánové ... () ...Charwoman
1980Trhák ...Villager
1980Blázni, vodníci a podvodníci (Blázni, vodníci a podvodníci) ...Princess
1979Kamarátky (Kamarátky) ...
1977Což takhle dát si špenát (Což takhle dát si špenát) ...Hotel visitor
1976Zítra to roztočíme, drahoušku... (Zítra to roztočíme, drahoušku...) ...Charwoman
1976Honza málem králem () ...Woman at bazar
1973Tři oříšky pro Popelku (Tři oříšky pro Popelku) ...Princess Drobena
1972Homolka a tobolka () ...Hedus
1972Dívka na koštěti (Dívka na koštěti) ...Pacient in asylum
1971Hogo fogo Homolka (Hogo-fogo Homolka) ...Hedus
1971Babička (Babička) ...
1971My tři a pes z Pětipes (My tři a pes z Pětipes) ...Ludvíková
1971Metráček (Metráček) ...
1970Nevěsta (Nevěsta) ...
1970Psi a lidé (Psi a lidé) ...Zuzana
1970Vražda ing. Čerta (Vrazda ing. Certa) ...Wise woman
1970Pane, vy jste vdova! (Pane, vy jste vdova!) ...Mrs.Stubová, killer
1969Světáci (Světáci) ...
1969Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc? (Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?) ...Ema, nurse
1969Nejkrásnější věk ...
1969Ecce homo Homolka () ...Hedus
1968Rakev ve snu viděti... (Rakev ve snu viděti...) ...Bride
1967Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky (Konec agenta W4C prostrednictvím psa pana Foustky) ...
1967Útěk (Útěk) ...
1967Zázračný hlavolam (Zázračný hlavolam) ...Bedna's Mother
1966Vrah skrývá tvář (Vrah skrývá tvář) ...
1965Bílá paní (Bílá paní) ...Farmer
1965...a páty jezdec je Strach (...and the Fifth Horseman Is Fear) ...Masseuse
1964Místo v houfu (Místo v houfu) ...

Autorství
1992Trhala fialky dynamitem (Trhala fialky dynamitem)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama